Van harte welkom op de website van basisschool Tarcisius

'Tarcisius, gedegen en vernieuwend leren van, door en met elkaar'

Via deze website willen we alle ouders, leerlingen en andere belangstellenden op de hoogte houden van het nieuws dat er speelt op onze school. Tevens willen we een indruk geven van onze school in al zijn facetten voor ouders, die op zoek zijn naar een school voor hun kind(eren).

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie

#relax #smile #sunshine
Tot maandag 20 augustus vanaf 08.15 uur

Overzicht vakanties 2018-2019 zie schoolinfo!

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).
Onder het kopje documenten kunt u vinden wat AVG betekent
voor basisschool Tarcisius en uw kind.

Optreden in de nieuwe Nor.....de Paashaas op bezoek......grottentocht en een hele bijzondere spreekbeurt. Kijk ook bij de nieuwsbrieven voor het laatste actuele nieuws van basisschool Tarcisius!

Vasteloavend op Tarcisius
't woar ing geweldige carnavalsviering.....Alaaf basissjoeël Tarcisius......Alaaf de Winkbülle!

#tarcisiusalaaf #winkbullealaaf #sjtimung

J I P P I E….
Wij spelen met de verkeersspellen gekregen van Osseforth rijopleidingen!
#dankejulliewel #spelenderwijsverkeerseducatie

Smakelijke leesontbijt op Tarcisius
Het was weer heel gezellig tijdens ons jaarlijks voorleesontbijt....opa's, oma's...papa's en mama's hebben weer voorgelezen tijdens een heerlijk ontbijtje!

#smakelijklezen #voorlezen #leesbevordering

Kerstviering 2017 met geslaagde klassenlunch
Op vrijdag 22 december was er een sfeervolle Kerstlunch in alle groepen met door de kinderen zelf gemaakte heerlijke gerechtjes en een regenachtige maar gezellige kerstviering op het grote plein!

Sinterklaasviering en surprise op Tarcisius
groot succes!

Het was weer een spannend en gezellig Sinterklaasfeest op onze school. Sint en zijn pieten met de Pietenpostauto in de groepen 1 t/m 4 en prachtige surprises in de groepen 5 t/m 8! #verwondering #samengenieten #feestmaanddecember

We hopen dat u veel profijt heeft van het bezoeken van deze website en stellen het op prijs dat u contact met ons opneemt wanneer u eventuele vragen of opmerkingen heeft.

Team basisschool Tarcisius Aarweg 26, Heerlen  045-5714263
Dependance: Celsusstraat 99, Heerlen 045-5790301